Начало » А. Дневник: репортажи, интервюта, анализи » Крайцерът „Аврора“ втора употреба

Гледам, че всякакви „стоящи над нещата“ чистофайници, закоравели циници, „уморени“ интелектуалци, празноглавци, празнодумци, тарикати, цялата лява антилигенция, естествено, високоплатени петоколонници, професионални русофили и русофили любители от кохортата на полезните идиоти подхванаха като нова опорна точка рефрена: „Е ся кво? Оставка, та оставка! Да не би пък нещо по-убаво да стане в бъдеще? Нали всинца са маскари?“

Та поради таз причина къде с открит присмех, къде по-завоалирано с псевдоинтелектуални внушения произнесоха присъдата:

Радостта на хората (които и да са и колкото и да са) от оставката била излишна, преждевременна, смешна, нелепа, пресилена, даже жалка, глупава и лъжлива.


Още малко, и ще кажат, че и за нея Сорос е платил! Ами що не, нали он плащаше и за самите протести? Дал е пари за шампанското, конечно.


Важно е да се знае каква може да бъде причината за подобна реакция.


Причината е една и съща от самото начало: на всички тях това „управление“ им харесваше, а ако са недоволствали, то е било проформа (и охотно се споделяшие от самообявилите се за автентични „десни“ отломки от СДС) и само защото даваше възможност

да се плюе и по ГЕРБ –

чудесно алиби за тайни и явни червенушковци, за които опорната точка и мантра: „ГЕРБ“ също са комунисти“ не само бе добра дошла; о, тя им беше като манна небесна и особено много се харесваше на самите комунисти, които умират да обиждат хората на „комунист“ точно „по Фройд“; Едиповият комплекс не прощава…

Вече писах, че

успехът на протеста е очевиден:

той поддържаше „огъня“ по превратаджийската власт; показа, че има хора, които не се страхуват от мафията на власт и от властта на мафията; оказа определено силно въздействие върху нагласите на избирателите – и затова вътрешнополитическият тест, каквито бяха за България изборите за ЕП, беше решен в полза на несъвършените НАТО, ЕС, САЩ и демокрацията срещу съвършената Евразия на реакционера и ревашист Путин и неговите многобройни слуги и подлоги у нас.


Това решение на европейския тест отключи

пробойните в корпуса на червения орешериат

и доведе до невъзможността на парамафиотската групировка БСП/ДПС/Атака да продължи кръвосмеситерната си връзка. Скриваните вътрешни противоречия избиха навън, пукнатините станаха дълбоки и нахлулата отвсякъде вода на дъждовните пролет и лято в пряк и преносен смисъл потопи жалката орехова черупка, която се опитваше да се представя за крайцера „Аврора“ втора употреба.
Ех, жалки тарикати, щрауси, полуинтелигенти, антилигенти и други менти, показахте си истинския нрав и разкрихте дълбоката си пошла същност, за която ще заслужите нищо повече и нищо по-малко от едно доживотно презрение.

24 юли 2014 Коментари

Вашият коментар: