Начало » Г. Хумор и сатира » Това, че се казва Волгин, не означава, че трябва да тече по БНР

Слафове
„През комунизма Коледа беше забранена и чакахме дядо Мраз, а сега комунетата пищят,  че коледната украса в София била оскъдна.“
Джироламо Славонарола

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

„Петдесет на сто натовареност на мощностите в икономиката и 150 на сто натовареност на мощите в църквата.“
Джироламо Славонарола

„Нов полутически речник: ориентализиран.“
Фердинанд дьо Слосюр

Слафоризми
„След като не сколаса да стане Трети Рим, Москва се превърна във Втори Ориент.“
Джироламо Славонарола

„Това, че се казва Волгин, не означава, че трябва да тече по БНР.“
Джей Слено

Славиози
– Вуте бе, оти циганете толко ногу краднат кабеле, бе? – възмутила се Пена.
– Отмъщават си на камунистете, Пено – обяснил й Вуте този странен занаят, – оти след 9 септември они им развалиа убавите катуне!


Гледам некви протести във връзка със свалянето на „Деконструкция“. Бих се пошегувал, че само заглавието на това „предаване“ заслужава остракизъм по старогръцки.
Във времена, когато е крайно необходимо да се съзижда и възражда, червеното течение Волгин си позволява да проповядва и поощрява разрушаване и обструкции по отношение на развитието на България, ЕС и НАТО!
Затова хич не ми е до шегички. „Деконструкция“-та е по същество гнусна комунистическа пропаганда под една или друга форма.
А такава е забранена не от Закона за радиото и телевизията, а от самата конституция на страната, колкото и да е несъвършена тя.

Славухове
„Ще кача Волгин на камиона в САЩ и по цял ден ще си говорим за Орешарски!“, заявил спонтанно Мишо Шамара, след като научил за свалянето на „Деконструкция“ от ефира на БНР.“
Д-р Зоргенчев

23 декември 2015 Коментари

Вашият коментар: